• interiorismo
INTERIORISME I DECORACIÓ DE CASA – SANT CUGAT 2017-08-10T15:29:30+00:00

Project Description

INTERIORISME I DECORACIÓ DE CASA A SANT CUGAT

Aquesta reforma integral ha transformat un habitatge convencional en un espai escenogràfic obert, acollidor on les textures de la fusta y el blanc de les parets combinen amb elements ornamentals molt subtils de forma inesperada, creant un ambient totalment renovat que gaudeix de personalitat i un punt de màgia.

A Cm2 Disseny vam realitzar el projecte d’interiorisme consistent en transformar una casa unifamiliar en un espai personal, atrevit i acollidor.

L’entrada és el punt de partida de l’experiència. Es va revestir tota la paret dreta del rebedor amb un gran mirall a doble alçada, incloent el sostre de distribuïdor de la planta baixa. Les parets restants de l’entrada es van entapissar amb un paper estampat en color blanc, dissenyat per Marcel Wanders.

En el mirall es va revestir amb un dibuix en vinil blanc, d’una zona ampliada de l’estampat del paper. Es van modificar les portes de l’entrada al menjador, substituint les existents per una porta de doble fulla de lames de fusta de roure. Es va jugar amb els colors càlids del paviment de travertí instal·lat en tota la casa. La barana de l’escala, així com altres elements originals de l’habitatge es van respectar. En el sostre es va penjar una gran làmpada de color blanc, i en el distribuïdor un aplic de paret de la mateixa tonalitat, creant d’aquesta manera la sensació de continuïtat.

A l’entrar al menjador destaca la taula de fusta dissenyada per Cm2 Disseny de fusta de roure. La part superior de la taula es va realitzar en lames de fusta de roure com les portes de l’entrada al menjador. La zona de sala d’estar està formada per dos grans sofàs i una gran catifa en tons terra. La llar de foc existent es va revestir de pedra en tons càlids. Les parets van ser vestides amb paper de seda natural.

En la part superior de la casa es troben les habitacions configurant un espai acollidor i relaxat. A l’entrar a la suite ressalta un cub revestit de lames de parquet tenyides d’un color fosc, on s’hi amaga el bany. En aquesta zona es va voler crear un racó acollidor amb un toc escultòric, per crear aquest espai es va col·locar una gran catifa rodona de color taronja i com element auxiliar es va optar per una tauleta de fusta tropical. En la paret del capçal del llit es va instal·lar una gran foto en blanc i negre.

El bany es va plantejar obert per crear una sensació de continuïtat, seguint la línia del cub de fusta. Les rajoles de parets i paviment es van escollir en tons terra. La part de la dutxa i del WC es tanquen amb una mampara de vidre de color taronja.

El client va contractar Cm2 Disseny per la realització del projecte d’interiorisme i l’execució de l’obra. També ens vam encarregar del shooping i de l’assessorament de materials i il·luminació.

interiorismo

interiorismo

interiorismo

interiorismo

interiorismo

interiorismo