• REFORMA
REFORMA HABITATGE – BADALONA2018-02-28T15:57:49+00:00

Project Description

REFORMA INTEGRAL

En aquesta reforma integral d’un pis a Badalona ens vam focalitzar en reorganitzar l’espai per integrar la cuina, el menjador i la sala d’estar en una mateixa estància, i en reformar el bany amb la menor intervenció possible.

Partint d’aquesta idea, a Cm2 Disseny, vam plantejar un espai obert i multifuncional, en el que les diferents zones es defineixen sense abandonar la continuïtat i harmonia del conjunt. Així doncs, vam dissenyar un moble a mida que va d’extrem a extrem de tot l’espai, integrant la TV en la zona de sala d’estar, emmagatzematge i llar de foc d’etanol a la zona del mig, i zona de lectura en l’extrem oposat.

Amb l’objectiu de minimitzar la sensació de separació vam utilitzar el mateix paviment de color pedra en tot el terra. En l’estància entrava molta lluminositat  a partir de les dues grans balconeres, que es potència utilitzant el blanc com a color dominant en parets, sostres i mobles de cuina. Pel taulell de la cuina també vam col·locar un porcelànic d’un to pedra clar.

El mobiliari de la cuina és de la casa Santos, un disseny modern i minimalista amb frontals d’armaris llisos i sense tiradors.

El predomini del blanc es va equilibrar amb notes de fusta, com la taula de fusta de roure del menjador de la casa Ethnicraft, o la làmpada de tires de fusta corbades de Secto de sobre la mateixa. Les cadires de la casa Enea també es van escollir amb potes de fusta.

Vam utilitzar xapa de ferro negra vernissada per folrar la paret d’on surt la península de la cuina, i pel fons del moble a mida de la sala d’estar. Volíem donar un toc d’estil industrial però sense perdre l’elegància, així que vam folrar tota la paret de les dues balconeres amb totxo vist pintat de blanc, i les dues grans finestres les vam substituir per fusteria de color negre i a quarterons.

Les peces de mobiliari van ser selectivament escollides com la butaca BKF dissenyada pels arquitectes Bonet, Kurchan i Ferrari en acabat de pell marró engreixada, o la làmpada TMM de Santa & Cole. Per emmarcar la sala d’estar, vam col·locar una catifa de jute amb un petit trenat de color natural de Francisco Cumellas, i a la paret un parell de quadres de l’artista francesa Kitty Sabatier en tons grisosos.

La idea per reformar el bany era que havia de ser amb la menor obra possible, el client volia un “rentat de cara” i no volia embolicar-se amb molta obra. Així que vam optar com a solució ràpida aplicar microciment en to gris directament a les rajoles de les parets, substituir la banyera per un gran plat de dutxa i eliminar el bidet i substituir-lo per un inodor – bidet. A la vegada vam intentar treure el màxim partit de l’estructura ja existent.

Els materials VIP d’aquest projecte van ser el porcelànic, la fusta de roure, la xapa de ferro negra, i la pell i fibra de jute en catifes i mobiliari. El resultat és un ambient actual, acollidor i relaxant.

El client va contractar els nostres serveis per realitzar el projecte d’interiorisme, shooping de mobiliari i materials, i la realització d’obra.

 

REFORMA